GROEPSVERBLIJF

GROEPSVERBLIJF

Bogend op meer dan 70 jaar ervaring is ons vakantiecentrum La Rose des Sables de place to be voor recreatieve vakanties, culturele en/of sportieve activiteiten en « zeeklassen ».

Kamers en sanitaire voorzieningen :

  • 79 bedden verdeeld over 6 ruime kamers;
  • 12 kamers voor 2 personen voor begeleiders waaronder 6 met douches, wc’s en wastafels;
  • Meerdere sanitaire voorzieningen met wc’s, wastafels en douches.

Keuken en eetzaal :

Onze kok bereidt gezonde en evenwichtige maaltijden aangepast aan de noden en smaken van groot en klein. Wij besteden een bijzondere aandacht aan personen met voedselallergieën, speciale diëten (vegetarisch, halal, zonder gluten,...). Wij beschikken over een ruime refter met 104 zitplaatsen voor het ontbijt, het vieruurtje (in optie) en koude of warme maaltijden (zelfbediening). Een lunchpakket kan op aanvraag worden voorzien.

AANGEPASTE INFRASTRUCTUUR

Wij beschikken over twee klaslokalen met schrijfbord, een opleidingszaal, ontspanningsruimtes met TV-lounge, overdekte speelplaatsen, een speeltuin en sportterreinen.

In de directe omgeving zult u genieten van zee en duinen, alsook gebruik maken van heel wat fiets- of MBK routes, tennisbanen, minigolf en voetbalterreinen.

GROEPSTARIEVEN 2021

Tarieven vanaf 12 €, verschillende opties worden u aangeboden: overnachting, ontbijt, warme middag- of avondmaaltijd, vieruurtje, koude avondmaaltijd of lunchpakket.

VRAAG UW OFFERTE AAN OP 058/51.14.21 OF PER E-MAIL RECEPTIE@LAROSEDESSABLES.BE

Bent u op zoek naar een vakantiestage voor uw kinderen ?