KINDERVAKANTIE

Bent u op zoek naar een vakantiestage voor uw kinderen ?

Vakantie aan de Belgische kust blijft een vaste waarde. En zelfs al gaat men onzekere tijden tegemoet blijft een flinke dosis jodium altijd een goed idee ! Latitude Jeunes biedt drie verblijven aan speciaal uitgedokterd voor de kleine rakkers van 5 tot 12 jaar.

Uw kind geniet van een persoonlijke en professionele omkadering. Wij zullen het diverse activiteiten en animaties aanbieden zoals: Uitstap naar Plopsaland, een zwembad, minigolf, go-karts, Paardrijden, strandspelen, wandelingen, vissen, speelplaats, bowling, Creatieve activiteiten en uitdrukkingen en nog veel meer !

Drie verblijven zijn U aangeboden :

- van 13 t.e.m. 20 juli 2018,
- van 20 t.e.m. 27 juli 2018,
- van 10 t.e.m. 17 augustus 2018.

« Ados (L)Attitude », vakanties met vele activiteiten voor de tieners.

Ben je tussen 12 en 15 jaar ? Heb je zin om een luchtje te scheppen deze zomer ? Wil je andere tieners ontmoeten om onvergetelijke momenten te delen ? Dan, vergezel ons voor een week vol sensatie!

Tijdens het verblijf kan je vol opwindende belevenissen meemaken en verschillende activiteiten uitproberen zoals strandzeilen, rivierkajak, reuzenkano of je te lanceren op een avonturenparcours « de marinierspiste ». Wij presenteren je ook nog vele andere verrassingen vol pret om je te amuseren en je grenzen te verleggen! Dit verblijf zal ook de gelegenheid bieden om de opofferingen te herinneren, van de soldaten die gestreden hebben tijdens de Eerste Wereldoorlog met een excursie “Slag om de Yzer” die je de mogelijkheid biedt om het leven in de loopgrachten van “De Dodengang” en “De Muizenval “ te ontdekken in Diksmuide.

Een verblijf wordt U voorgesteld :

- van 20 t.e.m. 27 juli 2018.

Inlichtingen Latitude Jeunes :

Rue St-André, 1 - 1400 Nijvel
Tél : 010/24 37 24 - Fax : 010/24 39 05 - latitudejeunesbw@solidaris.be

* Deze verblijven worden uitsluitend in het frans georganiseerd